Kategorier

Bumser på numsen

Der kan ikke være noget så pinligt, som at have bumser på numsen. Numse bumser er ulækkere, og som man siger det, en smerte det forkerte sted. Din selvtillid tager en tur ned ad, og bumserne kan efterlade dig i en fuldkommen tilstand af fortvivlelse og håbløshed. I en sådan situation er man i desperat behov for hjælp, og hvis hjælp er, hvad du leder efter, så læs med her og følg de enkle tips til, hvordan man slippe af bumser på numsen.

De områder der er berørt af bumser er dine lår, underarme, mave og balder. Men det er din numse, der er allermest berørt. En anden årsag til bekymring er den forlegenhed, der er knyttet til bumser på numsen. En bums stammer fra små røde pletter i første omgang, men vokser ud af proportion og plager dig hvert øjeblik.

Råd mod bumser på numsen
Besøg en hudlæge er det bedste du kan gøre. Til at begynde med, vil han undersøge alle mulige måder og forsøge at finde ud af årsagen til disse bumser på din bagdel. Din læge er en ekspert, og du kan stole på han har en løsning. Drop diverse cremer, sæbe eller andre lune behandlinger og besøg din læge i dag.

Ud over at besøge din læge, at der er ting du kan gøre for at mindske problemet. Det lyder måske forkert, men faktum er, at sæbe, vaskemidler, eller andre skønhedsprodukter kan føre til betændelse i huden. Du bære tøj og sved er uundgåelig. Sørg der for, at du vasker din krop ved hjælp af allergivenlige sæbe efter træning, fordi sved og snavs kan medføre bumser.

Løstsiddende undertøj er godt for bumserne på numsen. Syntetiske undertøj, som polyester eller nylon er ikke godt for huden. I stedet skal du bruge undertøj af absorberende materiale, og naturlige fibre, så som bomuld.

Lad være med at klemme bumserne. Det eneste du skal gøre er at rense numsen 2-3 gange om dagen, men naturligvis med en lugtfri sæbe eller en specifik acne cleanser, der ikke har stærke kemikalier overhovedet. En salve rig på benzyl peroxid eller salicylsyre er ideel til udtørring af bumserne. En anden vigtig ting er at opretholde en sund kost og drikke masser af vand, som vil hjælpe med at mindske bumser.

Comments are closed.