Kategorier

Lav din egen ansigtsmaske

Hjemmelavet ansigtsmasker til god ansigtsbehandling.

Ansigtsmaske af agurk:
Lav en pasta ved at blænde en lille agurk og en kop havregryn. Bland en teskefuld af denne pasta med en teskefuld yoghurt (til fedtet hud) eller mælk (til tør hud). Lad masken virke i 30 minutter og skyl derefter huden ren.

Ansigtsmaske af honning:
Skyl dit ansigt med varmt vand for at åbne op for porerne. Læg en maske af honning og lad den virke i en halv time. Skyl med varmt vand, derefter med koldt vand for at lukke porerne.

Ansigtsmaske til tør hud:
Bland 1 tsk. smør og 1 tsk. vand. Massage den grundigt ind i alle de tørre områder og lad den virke i 15 – 20 minutter. Skyl med koldt vand,

Ansigtsmaske af banan mod rynker:
Blænd 1 / 4 banan indtil de er som en fin pasta. Smør ansigtet med bananmasken og lad den virke i 15-20 minutter. Skyl med varmt vand, derefter med koldt vand for at lukke porerne.

Ansigtsmaske af avocado:
Mos avocadoen til cremet konsistens. Smør den grundigt i ansigtet og lad den virke i 15 – 20 minutter. Skyl med varmt vand, derefter med koldt vand for at lukke porerne.

Ansigtsmaske af havregrød:
Tag 2 tsk havregrød og 1 tsk bagepulver og tilsæt vand for at lave en pasta. Smør i ansigtet og lad den virke i 15 min. Skyl med varmt vand, derefter med koldt vand for at lukke porerne.

Ansigtsmaske:
Klem en halv citron og bland saften med en pisket æggehvide. Smør det i ansigtet og lad det virke natten over. Vask dit ansigt med varmt vand om morgen.

Ansigtsmaske med rensende vindruer:
Split 2-3 druer og gnid kødet over ansigt og hals. Skyl med koldt vand.

Ansigtsmaske af banan til tør hud:
Blænd en halv kop naturel yoghurt, 1 spiseskefuld honning, og 1 / 4 moden banan. Smør i ansigt og hals og lad den virke i 10 minutter og skyl derefter med vand.

Ansigtsmaske med agurk – få en glat hud:
Blænd 1 hel agurk, hæl vand fra, tilsæt 1 spsk sukker og bland godt. Sæt masken i køleskabet til den er nedkølet. Når du ønsker at bruge ansigtsmasken påføres den dit ansigt og skal virke i 10 minutter, vask derefter med koldt vand og din hud vil have opnået en glat overflade.
Brug af disse masker ske på eget ansvar.

Comments are closed.